Skønhedsbehandlinger til mænd

Ansigts- & Voksbehandlinger

Ansigtsbehandlinger til mænd på Frederiksberg

Ansigtsbehandlinger til mænd

Clear Up Facial til mænd

Ansigtsbehandlinger er ikke kun for kvinder og heldigvis med tiden er det blevet mere almindeligt for mænd at få skønhedsbehandlinger. Kom og få smooth og clear skin.

Hos Glow Up Beauty Room har vi skræddersyet en ansigtsbehandling som kun er beregnet til mænd. Efter endt behandling, får du vejledning i hvordan du skal pleje din hud derhjemme.

  • Først gennemgår vi din hud ved en hudanalyse
  • Derefter dobbelt afrenser vi din hud og fjerner døde hudceller, hudorme og ligende.
  • Herefter får du en enzym peeling, som gør din hud …???
  • Til sidst fugter vi din hud godt med serum, maske, creme og du er klar til at komme ud af døren helt frisk.
$

Ansigtsbehandlinger

Flere og flere mænd er begyndt at gå mere op i deres hud og pleje. Ansigtet har brug for pleje og forkælelse. Lad os hjælpe dig med en hjemme skincare rutine.

$

Voksbehandlinger

Bliv fri for uønsket hår på din krop, med effektiv og skånsom voks fra prisvindende Lycon. Selv med sensitiv hud, kan du blive helt og aldeles hårfri – helt smertefrit.

$

Ret af bryn / næsehår

Vi tilbyder også retning af bryn, eller voks af dine øre- og næsehår. Blot skriv det i kommentaren når du booker tid til ansigtsbehandling.

Voksbehandlinger til mænd

Slip af med uønsket hår på bryst og ryg

Det er forskelligt for mænd til mænd, hvor meget hår de gror og om de ønsker at beholde det. Nogle gror f.eks. meget på ryggen eller bryskassen, andre gror ikke så meget, og vil hellere have det væk. Heldigvis kan vi hjælpe dig, som ønsker at slippe af med uønsket hår på kroppen.

Hos Glow Up Beauty Room bruger vi kun produkter, som er testet og virker. I klinikken bruger vi den Wax fra Lycon (prisvindende produkt), som er både skånsomt og effektivt.

Book din behandling allerede i dag, og bliv hårfri!

Voksbehandlinger til mænd på Frederiksberg