Brazilian Wax – Lycon

Effektiv & skånsom mod huden

Hårfjerning med voks

Lycon wax – sikrer dig de flotteste resultater

Hos Glow Up Beauty Room bruger vi den australske prisvindende voks Lycon, til alle vores voksbehandlinger.

Ved hårfjerning med voks fra Lycon, minimerer du risikoen for røde knopper og indgroede hår, hvilket oftes bliver set efter brug af skraber. Vores voksbehandlinger er skånsomme mod huden og også til dig med sensitiv hud. Voksen plejer og fugter din hud med blandt andet ekstrakter fra rose og kamille og forskellige dejlige berry vanilla dufte, som føles blød og rar efter behandlingen.

$

Aldrig mere indgroet hår

For mange kan der opstå indgroede hår eller røde knopper efter en barbering, men med Lycon sikrer du dig en mild og skånsom voksbehandling – hvor du efterlader din hud fuldkommen irritationsfri.

$

Til dig med sensitiv hud

Hvis du har sensitiv hud og ikke tør at få en voksbehandling, så skal du prøve at blive vokset med Lycon wax. Det vil altså sige, du kan altså blive hårfri fra top til tå helt og aldeles smertefri, selv med sensitiv hud!

$

Voks af højeste kvalitet

Hos Glow Up Beauty Room, udvælger vi nøje vores produkter vi behandler med. Lycon er et naturlig produkt, som bl.a. er testvindende og lever op til alle krav om kvalitet og effektivitet af voksbehandlinger.

Brazilian Wax & Intim voksbehandling

Hvordan foregår en voksbehandling

Få den mest effektive brazilian voksbehandling her i vores klinik på Frederiksberg. Vi bruger Lycon voks, der er ekstra blid, skånsom mod huden. Lycon er det bedst førende hardwax mærke inden for Brazilian wax. Din hud bliver forberedt med cleanser derefter en olie og altid efterbehandlet med en soothing cream også fra Lycon. En meget skånsom måde at fjerne hår på og du vil opnå et perfekt resultat. Hos Glow Up Beauty Room, sikre vi at du som klient oplever tryghed og får en god oplevelse, derfor fortæller vi dig før og under behandlingen, hvad vi gør og hvorfor. På den måde er du med hele vejen og hvis du skulle have spørgsmål undervejs.

Voksbehandling fra top til tå

Bliv vokset full body

Bliv fri for uønsket hår på større og mindre områder på kroppen. Hos Glow Up Beauty Room tilbyder vi voksbehandlinger på hele kroppen. Du vælger selv hvor du vil blive behandlet. Vi har stor erfaring med at udføre mange typer af voksbehandlinger, alle sammen på en effektiv og nænsom måde.

6 ting du skal være opmærksom på, inden & efter din voksbehandling

1. Dagen før

Dagen før voksbehandlingen anbefaler vi du bruger en body scrub på det område du skal have vokset. På den måde sikre du de fleste indgroet hår kommer til overfladen.

2. Inden behandlingen

Inden voksbehandling skal hårene være ca. 1 cm lange, dette tilsvarer til 2–3 uger efter brug af skraberen. Brazilian wax kan tage hårene ned fra 1 mm.

3. Selve behandlingen

Vi renser huden af før og efter din voksbehandling, for at forebygge at du ikke risikere indgroet hår og infektion i hårsækkene senere hen.

4. Efter behandlingen

Du skal helst undgå for meget sol på det behandlede område både før og efter behandlingen, da solskoldet hud er mere følsomt og sart.

5. Undgå sol

Din hud er ekstra sart efter voksbehandling, derfor kan der være risiko for skader hvis huden udsættes for ekstrem sol.

6. Book til næste behandling

Hårene fjernes ved roden, og holder mellem 3–6 uger inden hårene kommer op på deres fulde længde igen. Book derfor din næste behandling allerede i god tid.

Find svar på dine spørgsmål

Hvor ofte skal jeg vokses?

Hår vokser i forskellige faser, og det er individuelt hvor hurtigt ens hår vokser, og hvor mange hår og hårrødder man har. Vi anbefaler for at få det bedste resultat, at blive vokset hver 3–6 uge.

Gør det ondt at få voksbehandling?

Smerte er individuelt. Nogle kan opleve at blive vokset gør ondt, mens andre ikke oplever at det er så slemt. Det vigtigste er for at få en god oplevelse, er at få slappet godt af i kroppen. Da man godt kan spænde op og derfor vil resulterer at det kan gøre mere ondt.

Voksbehandlingen er heldigvis hurtig overstået, så det er lige til at holde ud.

Kan jeg få intim hårfjerning hvis jeg har min periode?

Du kan godt blive vokset, selv om du har din menstruation. Husk du skal bruge en tampon og ikke bind. Hvis du bruger bind, anbefaler vi du booker tid efter din menstruation er slut.

Husk at tage med i dine overvejelser om du vil vokses mens du har din menstruation, hvis du er ekstra følsom. Så kan behandlingen nemlig være mere ubehagelig for dig, da du kan dog være mere følsom over for smerte, end du plejer.

Kan jeg få voksbehandling hvis jeg er gravid?

Ja, du kan godt blive vokset imens du er gravid. Du kan dog være mere følsom over for smerte, end du plejer. Dog anbefaler nogle eksperter, at du undgår intimbarbering eller blive vokset en måned før fødslen. Hår kan nemlig være en barriere, som fungere som en slags beskyttelse mod bakterier.