Brazilian Wax

Brazilian wax

Brazilian wax / hard wax – udføres med LYCON hardwax.

Lycon er det bedst førende hardwax mærke inden for Brazilian wax og er meget skånsom for huden, med blandt andet ekstrakter fra rose og kamille og forskellige dejlige berry vanilla dufte. Din hud bliver forberedt med cleanser derefter en oil og altid efterbehandlet med en soothing cream også fra Lycon. En meget skånsom måde at fjerne hår på og opnå et perfekt resultat og  det er vigtigt du som klient oplever tryghed og får en god oplevelse.

GLOW UP har ALTID fokus på en god skarp hygiejne og bærer derfor altid handsker og maske (i alle behandlinger), når vi udfører DIN voksbehandlinger. Der forventes selvfølgelig også at du som vores klient selv har hygiejne i orden inden voksbehandling.

Vigtigt at vide før en voksbehandling

Inden voksbehandling skal hårene være ca 1cm lange, dette tilsvarer til 2-3 uger efter brug af skraberen. Brazilian wax kan tage hårene ned fra 1 mm.

Dagen før voksbehandlingen anbefaler vi du bruger en body scrub på det område du skal have vokset. På den måde sikre du de fleste indgroet hår kommer til overfladen.
Vi renser huden af før og efter, for at forebygge at du ikke risikere indgroet hår og infektion i hårsækkene.
Du skal helst undgå for meget sol på det behandlede område både før og efter behandlingen, da solskoldet hud er mere følsomt og sart.
Din hud er ekstra sart efter voksbehandling, derfor kan der være risiko for skader hvis huden udsættes for ekstrem sol.

Hårene fjernes ved roden, og holder mellem 3-6 uger inden hårene kommer op på deres fulde længde igen.