Brazilian Butt Treatment

Booty plump and lift

Få et numseløft uden kirurgi med Brazilian Butt Treatment

Brazilian Butt Lift uden kirurgi

Get your booty a lifting boost and plumping effect

Hvem ønsker ikke at få en fast opstrammet booty? Hos Glow Up Beauty Room, udfører vi denne behandling med præcision, som giver instant effect!

Den eftertragtede Brazilian Butt Treatment er en af vores favoritbehandlinger og det kan vi også mærke på vores klienter. Denne behandling udføres med en special massage der er med til at løfte ballerne, formindsker linjerne under ballerne og giver mere løft til din booty. Din blodcirkulation bliver sat igang og dine affaldstoffer bliver fjernet og spændinger i kroppen bliver løsnet op. Specielt iskias-smerter, det vil sige smerter fra den nederste del af ryggen og ben kan forbedres.

Brazilian Butt Treatment er ikke et alternativ til Brazilian Butt Lift (BBL), men læs om hvilke fordele der er ved denne behandling hvis du har fået en BBL.

$

Former & løfter din booty

Denne behandling er efterhånden kendt i mange lande, men kommer fra Brasilian hvor de brasilianske samba dansere er store tilhængere af denne behandling, da den opstrammer samt velformer/contour din booty.

$

Hjælper på cellulite

Kom af med din cellulite (også kaldet appelsinhud), ved at få denne uplifting massage. Den gør underværker for dine baller og du kan se hvordan din hud bliver mere opstrammet efter hver behandling.

$

Fjerner affaldsstoffer

Denne massage sætter din blodcirkulation i gang og frigiver affaldsstoffer i din krop, samt renser kroppen for spændinger i kroppen vil blive løsnet op. Det er vigtigt efter din behandling at drikke en masse vand, så affaldstofferne kan blive skyllet ud.

Velformet Brazilian Butt

Hvordan foregår en BBT behandling?

Brazilian Butt Treatment er en fantastisk behandling, som går ind og afhjælper cellulite også kaldet appelsinhud og sætter blodcirkulationen i gang. Huden bliver renset af og derefter tørbørstet, for at fjerne de døde hudceller. Derefter masseres en fugtgivende olie ind i huden, med en speciel uplifting effektiv massage. Til sidst i behandlingen bruges der en heating firming creme, for at sætte blodcirkulationen ekstra i gang. HUSK at drikke en masse vand efter din behandling.

Få det fulde ud af din behandling!
For hver behandling er der effekt og resultat, men vi anbefaler et forløb på 6 gange med 14 dage imellem, for mere tydelige og synlige resultater. Denne behandling er især god at kombinere med din bootytræning. Jeg sender gerne en video til dig med en Booty up video så du kan lave workout i mellem behandlingerne. Heating booty creme og Resistance band kan bestilles via webshoppen og afhentes i Glow Up klinikken på Frederiksberg, eller Curls by M i Aarhus.

Naturligt numseløft med Brazilian Butt Treatment

2 behandlinger i én – bedste tilbud

Kombi body behandling du ikke vil gå glip af

Leg toning & Brazilian Butt Treatment

Denne kombi behandling består af en Brazilian Butt Treatment og toning af ben i én behandling. Toning af ben og lår er en fantastisk opstrammende behandling hvor der behandles med new cellulite app., infrarød varme evt. energy heat lift (alt efter behov), der opstrammer huden, samt bindevævsmassage der gør underværker for ben.

Det bl.a. mindsker cellulite, fjerner væske og renser kroppen for affaldstoffer og ophobninger.

3 gode råd for at at få det bedste ud af din behandling

1. Drik en masse vand

Vi råder dig til at drikke en masse vand efter massagen. Massagenfrigiver affaldsstoffer i kroppen og ved at drikke en masse vand, laver man en detox for kroppen når affaldsstofferne bliver skyllet ud. Vi anbefaler 1–2 liter vand (gerne med citron) både morgen og aften, da det renser organerne.

2. Få jævnligt massage

Selv om vi træner og spiser sundt, så kan der stadigvæk komme ophobninger i kroppen. Massage for din numse gør underværker for din hud og får affaldsstoffer ud af din krop. Jævnligt toning massage,aktiverer kroppen positivt og sætter gang i metabolismen.

3. Træn din booty

Træning ved siden af din toning massage, er den bedste kombi for synlige resultater. Ved et massage forløb, for du helt gratis en personlig træningsvideo. Her vises simple og effektive booty øvelser, som kan laves hjemme.

Find svar på dine spørgsmål

Hvor ofte skal jeg have brazilian butt treatment?

Vi anbefaler en BBT behandling hver 14 dag, og for at få et endnu synligere resultat, anbefaler vi et forløb på 6 gange, stadigvæk med 14 dages mellemrum.

Fordele ved behandlingen efter Brazilian Butt Lift?

Denne massage udføres lidt anderledes end en normal Brazilian Butt Treatment når det omhandler post operative recovery efter en Brazilian Butt Lift, da den ikke sætter gang i blod circulationen.

Fordele ved denne massageterapi:

  • Massage kan øge hellings processen.
  • Blødgør hårde områder, hvilke forhindre hårdhed i at opstå.
  • Forbedrer tekstur og form af huden.
  • Der skal gå 3-4 måneder før denne massage kan udføres.