Brazilian Butt Treatment

PLUMP butt treatment  

Den eftertragtede Brazilian Butt Treatment udfører vi hos GLOW UP med præcision som de første i DK. Denne behandling er efterhånden i mange lande men kommer fra Brazilian hvor de brasilianske dansere er store tilhængere af denne behandling, den opstrammer samt velformer/kontour din Booty.

Brazilian Butt Treatment udføres med en special massage der er med til at plump  løfte ballerne , formindsker linjerne under ballerne og giver mere løft. Derudover sættes blodcirkulationen igang ved massagen og ved hjælp af en speciel heat creme. Behandlingen starter med tørbørstning for at fjerne de døde hudceller. Derefter masseres en fugtgivende olie ind i huden, og til sidst bruges der en speciel heating creme , for at sætte blodcirkulationen ekstra i gang.

For hver behandling er der effekt og resultat men vil anbefale et forløb på 6 gange med 2 ugers mellemrum for mere tydeligt og et bedere resultat.

Jeg sender gerne en video til dig med en Booty up video så du kan lave workout i mellem behandlingerne. resistance band kan købes i shoppen til bum workout.

Toning & BBT combo

Toning af ben / lår er en fantastisk opstrammende behandling hvor der behandles med infrarød( energy heat lift ) samt bindevævs massage der gør underværker for ben- renser kroppen for affaldsstoffer ophobninger og minsker cellulites samt strammer huden op.

Behandlingen tager 50 MINUTTER

  • Afrens
  • Tørbørstning (fjerner de døde hudceller)
  • Dybdegående uplifting massage (FIRM PLUMP BUTT)
  • Løsner op for spændinger
  • Fjerner affalds stoffer
  • Særlig afsluttende heat creme for cellulite (Cremen sætter blodcirkulationen i gang)

Hvordan foregår en Brazilian Butt Treatment?

Brazilian Butt Treatment er en fantastisk behandling, som går ind og afhjælper cellulite også kaldet appelsinhud-  FIRM THE BUTT og sætter blodcirkulationen i gang. Huden bliver renset/cleanser derefter tørbørstet og så derefter masseres ballerne med en speciel uplifting  effektiv massage. Til sidst i behandlingen bruges der en heating firming creme, for at sætte blodcirkulationen ekstra i gang. 

Body massage

Vi tilbyder en relaxing afspændings massage her i klinikken. Kom af med dine spændinger med en healende olie massage. Denne massage er en kombi af svensk velvære massage og dybdegående tryk.