Body toning & New Cellulite

Firming & toning body massage

Få mere slank og toned body ved Body Sculpting

Body sculpting uden kirurgi

Opstrammende kropsbehandling med slankende effekt.

Body toning eller også kendt som body sculpting, handler primært om at opnå bedre kropsbalance, detoxing og forbedre ens skønhed naturligt. I klinikken tilbyder vi body massage behandlinger for bl.a. ryggen, som går dybt i fedt depoterne (love handles) så du får en pænere talje og en mere toned ryg og opstrammer samt hjælper med detox af affaldsstoffer. Og vi tilbyder også body toning massage til dine ben og lår/inderlår. Udover massage bruges der en G5 app, til at øge massagen og fjernelse af affaldsstoffer. Samt bruges der en energy liftbar, som er en varmesten med infrarød, der gør huden mere fast og er slimming. Efter din behandling vil du føle dig mere opfrisket og mærke en forbedring af hudtonen, oppustethed og hævelse.
$

Stram & toned talje

Ved body toning massage, kan du opnå en mere slank og toned talje. Massagen stimulere blodcirkulationen og nedbryder fedtdepoterne. Dette vil gøre det muligt for din krop at slippe af med fedt hurtigere.

$

Reducer cellulite

Appelsinhud er noget de fleste kvinder har. Huden er bulet og ujævn i de områder, hvor du har cellulite. New Cellulite behandlingen forbedrer hudens udseende, samt reducere cellulite og lokaliserer fedt, ved at øge muskelfastheden.

$

Forbedret hudkvalitet

Både ved New Cellulite og Toned Body massage behandlingerne, forbedre du din hudkvalitet.

Kom af med din Cellulite

Appelsinhud? Prøv vores New Cellulite behandling

New Cellulite behandling har øjeblikkelig effekt! Denne behandling er meget populær til at bekæmpe cellulite forårsaget af ødem, som er ophobning af væske i de dybeste fedtlag i huden. Behandlingen udføres ved hjælp af et specielt massage apparat, der udfører dybvævsmassage teknik. New Cellulite apparatet strammer huden op og bryder fedt depoterne gennem hurtige vibrationer. Apparatet er yderst effektiv til at fjerne cellulites. Behandlingen bruges til regional slankning, og hjælper også med at fjerne mælkesyre og ødem, der er ophobet i musklerne. Denne massage kan også bruges i spasmebehandlinger, da det accelererer bloggennemstømningen. For at få det mest optimale ud af din behandling, kombiner hyppig motion og god kost.
Kom af med din appelsinhud ved New Cellulite Behandling

2 behandlinger i én – bedste tilbud

Kombi body behandling du ikke vil gå glip af

Leg toning & Brazilian Butt Treatment

Denne kombi behandling består af en Brazilian Butt Treatment og toning af ben i én behandling. Toning af ben og lår er en fantastisk opstrammende behandling hvor der behandles med new cellulite app., infrarød varme evt. energy heat lift (alt efter behov), der opstrammer huden, samt bindevævsmassage der gør underværker for ben.

Det bl.a. mindsker cellulite, fjerner væske og renser kroppen for affaldstoffer og ophobninger.

3 gode råd for at at få det bedste ud af din behandling

1. Drik en masse vand

Vi råder dig til at drikke en masse vand efter massagen. Massagenfrigiver affaldsstoffer i kroppen og ved at drikke en masse vand, laver man en detox for kroppen når affaldsstofferne bliver skyllet ud. Vi anbefaler 1–2 liter vand (gerne med citron) både morgen og aften, da det renser organerne.

2. Få jævnligt massage

Selv om vi træner og spiser sundt, så kan der stadigvæk komme ophobninger i kroppen. Massage for din numse gør underværker for din hud og får affaldsstoffer ud af din krop. Jævnligt toning massage,aktiverer kroppen positivt og sætter gang i metabolismen.

3. Træn din booty

Træning ved siden af din toning massage, er den bedste kombi for synlige resultater. Ved et massage forløb, for du helt gratis en personlig træningsvideo. Her vises simple og effektive booty øvelser, som kan laves hjemme.

Find svar på dine spørgsmål

Hvad er Body Toning / Sculpting?

Body Toning / Sculpting er en behandling hvor man kombinerer bindevævsmassage, new cellulites app (meget populært i Istanbul) og evt. varme inferrød app.

Denne behandlingsform hjælper dig med at konturere/forme udsatte områder på din krop. Det kan bl.a. hjælpe ved følgende:

  • Opstrammer huden
  • Knuser fedtdepoterne (fjernelse af cellulites)
  • Detox af affaldsstoffer
  • Toner området, og gør kroppens muskler tydligere

Behandlingen er ikke et alternativ til vægttab. I stedet hjælper det med at tone kroppen og adressere specifikke områder, hvor vægttab ikke er effektivt.

Også rigtig god behandling til efter et vægttab, der har resulterer i ekstra løs hud.

Gør New Cellulite behandlingen ondt?

New Cellulite behandlingen kan være mærkbart og kan give en varm fornemmelse under din behandling. Derudover kan man forvente blå mærker de steder hvor bindevævet også kaldt fascia er usmidigt sammenkludret eller klemmer for meget om musklen. Tit skal der nedbrydes før der kan opbygges- hvilke resultere i en mere jævn hud og mindre affalds stoffer.

Hvor ofte skal jeg have New Cellulite behandling?

Vi anbefaler vedligeholdelse af denne behanding alt efter behov – ved klippekort (6 behandlinger) anbefales der dog en gang pr uge.