Ansigtsbehandlinger på Frederiksberg

Get your beautiful glow up

Professionel ansigtsbehandling

Glow Up Facials efter behov

Hos Glow Up Beauty Room er vi kendte for at lave Glow facials. Vi kan love dig en effektiv ansigtsbehandling hvor huden bliver fornyet og du får en instant glød i huden direkte efter behandlingen. Vi foretager altid en hudanalyse uanset hvilke ansigtsbehandling du vælger.

Har din hud brug for fornyelse, boost eller ekstra selvforkælelse?  Så kom og få din din naturlige glow treatments tilbage med en af vores anerkendte glow facials.

Lige meget hvad din hud har brug for, så kan vi hos Glow Up Beauty Room hjælpe dig på vej med en flottere og mere glowing skin! Alle vores behandlinger får du en dybdegående rens, hvis din hud har behov for det. Kig her på siden, for at se hvilke ansigtsbehandlinger vi tilbyder i klinikken her på Frederiksberg, og klik her for at læse om vores oftes stillede spørgsmål.

$

Analyse af Hudtype & hudtilstand

Inden din behandlingen begynder, giver vi dig altid en analyse af din hud og finder ud af hvilken hudtype og hudtilstand du har for at opnå den rigtige behandling.
$

Professionel effektiv ansigtsbehandling

Nanna Miliaras, som er uddannet fra Cidesco, er lægeeksamineret kosmetolog og ekspert i advanceret hudpleje. Til alle vores ansigtsbehandlinger tilbydes du dybderens.

$

Vejledning til produkter & hjemmepleje

Efter din ansigtsbehandling vil vi vejlede dig om hvilke produkter du kan bruge til din hjemmeplejerutine, som egner sig til din hudtype, du kan bestille produkterne hos os.

Bestseller ansigtsbehandling

LING Signature Facial – inkl. energy uplifting Lingbar

For at huden kan optage fugt og næring optimalt, har den brug for en grundig hovedrengøring en gang om måneden. Hver 28. dag har huden gennemgået sin cyklus; her kommer gamle celler op til overfladen for at give plads til nye, og de gamle celler afstødes som døde hudceller.

I forbindelse med denne naturlige proces, kan huden tilstoppes af sebum og urenheder, hvis ikke de gamle hudceller renses væk. Netop af denne grund er LING Signatuture Facial en fast del af Ling regimet. Ved den månedlige LING Signature Facial bliver huden renset i dybden, og huden bliver klargjort til igen at kunne ilte optimalt, optage næringsstoffer og regenerere.

LING Signature behandlingen indeholder den eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter følgende: Glycol peeling til det øverste hudlag, Tripple Action Peel, som løsner op for de underliggende urenheder og en syre-fri Rescue Skin Peel, fjerner det sidste snavs fra porerne efter dybderensen. Tripple Peel efterfølges af en desinficerende Herbal Clay Clairfying Mask, som lukker porerne igen, og en lindrende og fugtgivende specialblandet Ginseng Moisture Mask, som afhjælper inflammation og beroliger huden.

Quick & effektiv ansigtsbehandling

Glow on the Go!

Lækker forkælende ansigtsbehandling, der vil have glød og smuk hud. Ønsker du en ansigtsbehandling som er hurtig og effektiv, og giver din hud det boost den trænger til?

Så skal du prøve Glow on the Go, som giver dig en instant glow effekt! Behandlingen er til dig som ikke har så meget tid i hverdagen men ønsker et glow boost! Behandlingen tager kun 45 minutter, og du vil derfor have tid til resten af dagens gøremål.

Glow on the go er den perfekte ansigtsbehandling og vil give dig et quick GLOW med energy liftbar der indsluser en serum i huden alt efter hudtype og hudtilstand.

3 vigtige og simple råd for, at få sund og glowing skin

1. Drik en masse vand

Det er vidst ingen hemmelighed at vand er en vigtig faktor i beauty og generel sundhed og velvære. Gratis og nemt tip for at få smuk og glowing skin er at drikke en masse vand i løbet af dagen. Absolut den bedste måde at fugte huden på inde- og udefra.

2. Rør ikke dit ansigt

Det er svært at undgå og vi gør det næsten alle sammen. Selv om du vasker dine hænder regelmæssigt, bærer du på en masse bakterier og når du rører ved dit ansigt, bliver de nemt overført. Dette kan medføre til urenheder og bumser i ansigtet. Don’t youch tour face!

3. Beskyt din hud mod solen (SPF)

Mange tror man kun skal tage solcreme (SPF) på om sommeren. Men for at beskytte din hud maksimalt mod pigmentforandringer i huden, skal du have SPF på året rundt. Helst gerne 50+, eller endnu bedre 120+. 

Teenage ansigtsbehandling mod uren hud

Teenager mellem 13–17 år

Dette er en ansigtsbehandling der er lavet specielt til en teenager hud. I alderen 13–17 kan nogle opleve en stor forandring i deres hud så som – akne, bumser, dybe og synlige porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Ansigtsbehandlingen er altid individuel og vi tilpasser din behandling til din huds behov, samt vejleder efter endt behandling om produkter til hjemmepleje.

Find svar på dine spørgsmål

Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Hos Glow Up Beauty Room kan du vælge mellem forskellige ansigtsbehandlinger. I alle vores ansigtsbehandlinger sørger vi for at forbedre din hudkvalitet, så du kan få den hud du har drømt om.

Vi hjælper dig naturligvis hvis du er i tvivl om hvilke ansigtsbehandling du skal vælge. Udover dine personlige præferencer spiller faktorer som gener, levevaner og din hormonbalance også en rolle for, hvilken ansigtsbehandling der er den rette for dig.

Skriv gerne på Instagram hvis du har spørgsmål. Så finder vi ansigtsbehandlingen der passer til lige præcis dig via tæt dialog og evt. FaceTime så jeg kan hjælpe dig med at skabe de bedste resultater.

Hvorfor er det vigtigt med solcreme/SPF?

Solcreme/SPF er din bedste ven for anti-age! Når sommeren er på vej, og derved dejlige solstråler skinner igennem, er det vigtigt din hud er beskyttet mod strålerne med den rette solfaktor/SPF. Solen er nemlig skadelig for huden og solcreme beskytter os mod solens skadelige ultraviolette stråler. På unge mennesker ses skaderne ikke umiddelbart, fordi de sker dybere nede i hudens lag. Men efterhånden som årene går, viser skaderne sig. For nogle viser de sig eksempelvis som rynker, og for andre sker det som pigmentpletter. En god ting er, at have din solcreme med i tasken. Da solcreme ikke er så effektiv mere efter omkring 3–4 timer. Så vi kan ikke sige det tydeligt nok – på med solfaktor!

Hvilke produkter skal jeg bruge til hjemmebrug?

Ved at bringe professionelle hudpleje fra vores behandlingsrum til dit badeværelse, kan du vedligeholde din hjemme hudpleje mellem dine ansigtsbehandlinger. Vi udfører behandlinger med GLO Skin Beauty, OSMOSIS og LING Skincare, som er skincare med højeste standarder for at levere klinisk dokumenterede, yderst effektive, transformative hudplejeløsninger til enhver hud. Professionelle vejledning og rådgivning om de passende produkter til hjemmepleje kan du få via FaceTime og altid under din ansigtsbehandling .