Ansigtsbehandlinger

Bestseller ansigtsbehandling

LING signature inkl. lift energy bar

Med denne ansigtsbehandling får du en instant synlig og dramatisk WOW lift effekt. GLOW UP bruger kun LING skincare i denne behandling. Behandling udføres med samme procedure som LING Signature behandlingen, men i stedet for jade rollers, indsluses en aktiv solution LING serum i huden med Energy uplifting apparatet. Dette apparat giver energy boost og opstrammer huden samt har en coutouring effekt /afhjælper fine linjer og dybere rynker. Resultatet er en foryngende hud samt en fremragende glød på ny.

Behandlingen varer 90 min.

LING Signature Inkl. Energy lift Lingbar (apparat NY)

Denne ansigtsbehandling er luksus udgaven af LING signature facial. Udover at rense huden/ fugtboost med Ling Chan signature opskrift gøres der også brug af vores fantastiske apparat ” Instant lift Lingbar”. I stedet for jade rollers indsluses en aktiv solution LING serum i huden med Lingbar Energy apparat tilført i huden med vores Lingbar Energy Lift. Dette apparat giver løft, toner og kontoure ansigtet, samt afhjælpe fine linjer og rynker. Resultatet er en fremragende GLOW.

Apparatet er skabt af Ling Chan, og giver et instant løft, en fantastisk glød og et perfekt finish.

Behandlingen varer 90 min.

Glow on the go inkl. energy Liftbar

En Instant Glow behandling er til dig som ikke har så meget tid i hverdagen men ønsker et glow boost ! Behandlingen tager 45 min, og du vil derfor have tid til resten af dagens gøremål. Glow on the go er den perfekte ansigtsbehandling og vil give dig et quick GLOW med energy liftbar der indsluser en serum i huden alt efter hudtype og hudtilstand!

Behandlingen varer 45 min.

Ansigtsbehandling Østerbro København

Facial infusion – Osmosis

Behandlingen er en unik A-vitamin peeling, der booster din hud og skaber resultater nu og her

Facial Infusion genererer en 30 dages stigning i kollagen produktionen, og en fantastisk måde at boost de øvrige Osmosis behandlinger. Facial Infusion er unik, idet epidermis ikke skades, men højdosis aktive ingredienser sluses dybt ned via det patenterede liposom leveringssystem. Facial Infusion øger resultaterne i behandling af akne, anti-age, rosacea, og hyperpigmentering og kan tilpasses individuelt ved at tilføje Powder Blends og Powder Actives for øget korrektion.

Øger cirkulationen, booster immunforsvaret og foryngrer huden.
Booster cellefornyelsen. Anvender liposom leveringssystem for at trænge dybt ned i huden.

Behandlingen varer 60 min.

Clear up facial til mænd

  • Dobbel Afrens
  • Hudanalyse
  • Enzym peeling
  • Fjernelse af døde hudceller, hudorme og lign.
  • Serum, maske, creme og vejledning i hjemmepleje.

Retning af bryn/ næsehår efter behov

Behandlingen varer 70 min.

Glow up Facial inkl. liftbar
(glowup signature)

Denne ansigtsbehandling er en standard ansigtsbehandling  men skræddersyet præcis efter din hud, hvor huden bliver renset, dybderensende, og får et hydra-boost inkl energy lift.

Vi giver dig altid en analyse af din hud og finder ud af hvilken hudtype og hudtilstand du har for at opnå den rigtige behandling.

Behandlingen varer 70 min.

Teenager behandling

Dette er en ansigtsbehandling der er lavet specielt til en teenager hud. I alderen 13–17 kan nogle opleve en stor forandring i fred hud så som – akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje.

Behandlingen er altid individuel og vi tilpasser din behandling til din huds behov.

Behandlingen varer 50 min.

Hvordan foregår en hudanalyse?

Hudtype og hudtilstand

Hudens behov

Professionel behandling og hjemmepleje

Forslag til produkter og  forbyggende behandlinger