Manicure & Pedicure på Frederiksberg

Få velplejet hænder & fødder

CND Shellac Frederiksberg

Professionel og holdbar UV-lak med CND Shellac

En regelmæssig manicure / pedicure holder neglene stærke og hygiejniske samt forbedrer deres udseende.

Hænder og fødder plejes med højkvalitetsprodukter fra CND / Semilac som er nogen af verdens førende inden for den professionelle neglebranche. Du kan vælge mellem standard behandlinger (mini) eller de mere luksuriøse spa behandlinger for at få en forkælet oplevelse.

$

CND Shellac

Vi ligger stor vægt på kvaliteten og derfor benytter vi os af CND Shellac, som er et beskyttet varemærke, og som er den eneste UV-lak på markedet fuldt patenteret.

$

Holdbar op til 14+ dage

CND Shellac holder glansen op til 14+ dage og giver dig derfor flotte og strålende negle, helt uden mærker, samt skader ikke dine naturlige negle.

$

SHELLAC i alle farver

Vi har et stort udvalg af farver. Du kan altid være med på de hotteste trends, da Shellac lancerer hver sæson nye farver, som er kreeret i tæt samarbejde med modedesignere.

Mini manicure inkl. shellac

Desinficering, filning af negle, skub af neglebånd, inkl. CND Vinylux Colors / Semilac.

Blødgørende håndbad, peeling, hot towels , negle files i form, neglebåndspleje, afspændende håndmssage / underarmsmassage med en nærende og blødgørende creme fra CND, inkl. CND Vinylux Colors / Semilac.

Spa pedicure inkl. shellac

Blødgørende fodbad inkl. Desinficering, filing af negle, skub af neglebånd, inkl. CND Vinylux Colors / Semilac.

Giv dine fødder en forkælelse ved at få en Spa pedicure. Ofte har vi trætte og overbelastede fødder, der med denne behandling kan få lindre spændinger ved en afspændings massage. Fødderne er den mest aktive del af vores krop så det er vigtigt at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke. inkl. CND Vinylux Colors/ Semilac