Glow Up Beauty Room

Skønhed & velvære på Frederiksberg

Dit personlige beauty room.

Hos Glow Up Beauty Room kan du bestille skønhedsbehandlinger, hvor der er 100% fokus på dig. Mød Nanna Miliaras som er ejer af skønhedsklinikken på Frederiksberg. Nanna er yderst professionel og er lægeeksamineret kosmetolog og ekspert i advanceret hudpleje og ikke mindst mestre Brazilian Butt Treatment. En meget effektiv massage til din numse med fokus på cellulite, fjernelse af affaldsstoffer i kroppen og opstramning af huden. Hun var den første i Danmark til at tilbyde den eftertragtede Brazilian Butt Treatment, som man blandt andet har set hos kendte, som Szhirley, Lisbeth Østergaard, Kira Eggers og mange flere. Læs mere om behandlingen her.

Rolig og afslappende atmosfære.

Det er vigtigt for os, at give vores kunder en kvalitetsoplevelse hver gang de kommer i klinikken. Derfor er det også vigtig for os, at når du kommer ind i klinikken på Frederiksberg, finder du en rolig og rar atmosfære – som gør du kan sikrer dig at slappe helt af og opleve lidt forkælelse som du fortjener.

Da vi har 100% fokus på hver enkelt kundes behov, vil du altid blive vejledt og rådgivet før og efter din behandling. Du kan book din behandling online eller skrive til os på Instagram, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Nanna Miliaras stifter af Glow Up Beauty Room

Nanna Miliaras

Indehaver af Glow Up Beauty Room

  • Lægeeksamineret kosmetolog – uddannet fra Cidesco.
  • Ekspert i advanceret hudpleje.
  • Speciale inden for Lycon – Brazilian Wax.
  • Brazilian Butt Treatment (DK)