Sunscreen Protect – SPF30

DKK 295,00

Beskyt din hud med denne ikke-nano, zink-oxid baserede solcreme, som er let i konsistensen og tilbyder bredspektret beskyttelse.

  • Langtidsvirkende UVA/UVB mineral-baseret beskyttelse
  • Let og fugtgivende
  • Reef-safe
  • Fri for kemiske filtre

Velegnet til hudtype
Ældet, Pigmenteret, Sensitiv, Tør, Irriteret

Anvendelse
Efter serums og moisturizer påføres en rigelig mængde. Påføres 15 minutter før udsættelse for sol. Genpåfør efter behov og ved fortsat soleksponering og / eller svedning.

Primære ingredienser

Zinc Oxide – Bedste naturlige bredspektrede solbeskyttelse   Dækker et bredere spektrum af UVA-stråling end titandioxid   Ikke-nano overtrukket mineral med antiinflammatoriske og astringerende egenskaber; hjælper med sårheling og er gavnlig for hud med akne.

Helianthus Annuus (Solsikke) Seed Oil – God kilde til beta-caroten og fedtsyrer, herunder linolsyre (omega-6 fedtsyrer) og oliesyre, som hjælper med at forbedre hudens barriere og er fremragende til fugt, opstramning og udglatning af tør hud   Den har også antiinflammatoriske egenskaber og har vist sig at forbedre barrierefunktionen og behandle dermatitis

Phytic Acid (Fytin Syre) – Øger fugtsniveauet, mindsker talgproduktion, lysner pigmentering og har specifikke antioxidantegenskaber, der reducerer inflammatoriske processer

Gå tilbage til shoppen