Lift Away Cleansing Balm

DKK 325,00

Recyclable, PETA, Vegansk, Gluten-Fri, og Oncology Friendly.

Lift Away er en beroligende og rensende balm, der smelter ind i huden og opløser makeup og urenheder, mens den afgifter og skaber fornyet glød i huden. Beriget med mangosteen, hyldebær og avocadoolie. Den efterlader huden næret og hydreret.

  • Renser og nærer huden uden at udtørre
  • Efterlader huden glat og med en smuk, fornyet glød
  • Opløser skånsomt makeup

Velegnet til hudtype
Ældet, Sensitiv, Tør, Irriteret

Anvendelse
Påføres med fugtige hænder. Masseres ind i huden.
Vaskes grundigt af med vand.

Primære ingredienser

Persea Gratissima (Avocado) olie – rig på vitaminerne A, B1, B2, B5, D-vitamin, E, mineraler, protein, lecithin og fedtsyrer, siges at have helbredende og regenererende egenskaber. Kendt for at helbrede sår og hjælpe med at lette og behandle dermatologiske tilstande som psoriasis.

Sambucus Nigra (Hyldebær) ekstrakt – Højt indhold af bioflavonoider, der understøtter immunforsvaret og giver antioxidantbeskyttelse, beskytter og bidrager med anti-aging egenskaber til huden. En naturlig detox ingrediens der også  beskytter din hud mod miljøbelastninger som forurening og sæsonændringer. Antibakterielle, antiallergiske og antiinflammatoriske fordele, samtidig med at rynker reduceres,  kollagenet stimuleres og alderspletter forhindres.

Garcinia Mangostana (Mangosteen) ekstrakt – Kendt som “dronning af frugter”, denne superfrugt har antiallergiske, antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber samt en god kilde til C-vitamin og xanthoner, som har vist forebyggende virkning. mod hudkræf.  Det er blevet brugt til at behandle eksem, balancere talg, behandle acne, forbedre immunfunktionen, celleomsætning og hududstråling.

Gå tilbage til shoppen